POD OVIM BOJAMA SU UBIJALI SRBE Hrvati napravili dresove po NACISTIČKOJ TVOREVINI, skandal nad skandalima u "komšiluku" (FOTO)

20:29 | 18-03-2024

Fudbal 4

Neverovatno je šta su sebi dopustili.

epa
EPA/KHALED ELFIQI

Fudbalski savez Hrvatske je predstavio nove dresove za nacionalni tim. Iako mnogi nemaju lepo mišljenje o njima zbog krupnih kocaka, to nije ono što je najgore u celoj priči.

NE DA NA SVOJE Saldanja SPUSTIO Piksija posle komentara o Partizanu, postavio je samo JEDNO PITANJE

Naime, prema fotografiji koja se pojavila na internetu može da se vidi da je prva kocka na dresu bele boje, što je naznaka da je kao motiv korišćena ustaška kombinacija iz perioda Drugog svetskog rata (da bi bila ispravna, prva boja je trebalo da je crvena).

Poznato je da hrvatski fudbaleri često pevaju ustaške pesme kantautora Marko Perkovića Tompsona, ali su sada, deluje, prešli sve granice, pa je potrebno što pre da se ispravi takva "greška".

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(4)

Loading
Тања

18.03.2024 23:44

Није скандал величају своју крваву историју.Треба их пустити да покажу ко су стварно!Треба да се даве у свом злу!!!!

Petar

18.03.2024 23:45

Prvo bijelo polje se nalazi na crkvi Svetoga Marka preko puta Sabora napravljenoj 200godina prije Drugoga svjetskog rata , tako da su to gluposti!

Denis

19.03.2024 00:11

Ili nazad sitne kocke ili da igraju goli do pojasa ili da se im zabrani da igraju fudbal. Tako da im zapretimo. Prestanite već jednom da širite međunacionalnu mržnju Šešeljevci.

Milorad

19.03.2024 13:40

Nije ni čudo šta nas svet smatra budalama. O kakvim glupostima pišete, reč budala je kompliment za nas