OVO JE CELA SRBIJA ČEKALA Duljaj odgovorio Piksiju

13:55 | 19-03-2024

Fudbal 0

Trener Partizana se osvrnuo na komentar srpskog selektora koji je dan ranije poručio da mu je čudno kako su crno-beli do skoro bili lideri na tabeli Superlige.

metlas
Alo/ Marko Metlaš

Priličnu buru je izvazvao juče selektor Srbije Dragan Stojković Piksi komentarima na račun Partizana. Sada mu je odgovorio trener crno-belih Igor Duljaj.

Da podsetimo, Piksi je istakao "kako mu nije jasno kako je Partizan do sada držao čelo tabele" i kako je "već završeno sve i da će Zvezda sigurno biti prvak".

Zanimljivo je da se trener crno-belih Igor Duljaj nije uvredio.

- Ne čitam šta piše po novinama. Zavisi u kom kontekstu je selektor to rekao. Možda je mislio da nas pohvali jer smo bolji u ovom delu sezone nego nekih prethodnih sezona. Tako ja to tumačim, možda je mislio da ćemo da budemo na -15 u martu. Izjavljivali su neki i da će biti šampioni pre početka sezone, pa nikom ništa. Pre nekoliko dana sam razgovarao sa selektorom, imao je samo reči hvale za ono što radimo - rekao je Duljaj za Maxbet sport.

Smatra trener Partizana da nema ničeg spornog u izjavi selektora Stojkovića.

- Ne zameram ništa selektoru, mnogo ga cenim. On je fudbalska institucija. Zahvalni smo mu i mi, a trebalo bi da budu i ostali klubovi iz domaćeg prvenstva jer je pozvao naše igrače u reprezentaciju - zaključio je Duljaj.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading