MISLE DA NIJE POVREĐEN Haos pred utakmicu: Rusi napravili "teoriju zavere" oko Vlahovića

08:17 | 21-03-2024

Fudbal 0

Zanimljiv detalj pred prijateljski meč Rusije i Srbije (18.00)

Dušan Vlahović
EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Zbog "osetljivosti" prijateljske utakmice Srbije i Rusije, zbog koje je morao da reaguje i predsednik UEFA Aleksander Čeferin i da objasni da tu nema ništa sporno, pojavile su se "teorije zavere" u Rusiji. Tako je novinar na konferenciji za medije upitao selektora Valerija Karpina da li je Vlahović upozoren da ne putuje u Rusiju iz svog kluba?

NAJSKUPLJI CRVENI KARTON IKADA? Vlahović žestoko kažnjen!

- Neki srpski fudbaleri iz evropskih klubova, među kojima je i Vlahović, nisu došli zbog povreda i ličnih razloga. Verujete li u teoriju zavere da su bili upozoreni da ne putuju u Rusiju, kao što su to jesenas činile druge reprezentacije?", glasilo je puno pitanje koje je postavio kolega iz Rusije, a na koje se Karpin poprilično iznenadio, verovatno i zbog toga što zna da je Kostić iz Juventusa, saigrač Dušana Vlahovića, bez ikakvih problema sa reprezentacijom.

- Misliš da znam nešto? Pa, nije došao i nije došao. Drugi će igrati, sigurno ništa lošije. Ne znam da li ovde postoji bilo kakva teorija zavere - poručio je kratko Karpin koji je više puta istakao da reprezentacija Srbije ima veliki kvalitet, a kao najopasnijeg igrača "orlova" istakao je Aleksandra Mitrovića.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading