MOŽETE LI DA ZAMISLITE BAHARA NA MESTU STANKOVIĆA? Dok jedan obilazi bivši klub i igrače, od drugog ni traga ni glasa

10:26 | 21-03-2024

Fudbal 0

Teško da među zvezdašima mogu da se porede Stanković i Bahar.

deki
Privatna arhiva

 

I dok Dejan Stanković koristi svaku priliku da bude uz svoju Crvenu zvezdu, pa i posetu Beogradu iskoristi da sedne na ručak sa čelnicima kluba iz Ljutice Bogdana, sa Barakom Baharom to baš i nije slučaj.

Teško da među zvezdašima mogu da se porede Stanković i Bahar, pa sve i da igrački amanet Dejana ostane po strani. Stanković je iz Zvezde otišao nakon bolnog poraza na Marakani, potišten i slomljen od emocija i bola nakon eliminacije iz Lige šampiona, dok je Bahar mandat završio porazom u večitom derbiju, a odlazak sa Marakane mu nije teško pao.

Stanković je upravo poslednju utakmicu vodio kada je Izraelac predvodio Makabi do plasmana u Ligu šampiona. U skorašnjem intervjuu za medije je rekao da mu je sve to teško palo, i da je to shvatio kada mu se penjanje čuvenim tunelom prilično odužilo. Navodili su mediji da se nije na najbolji način oprostio sa upravom Zvezde, da je tu bilo dosta nesuglasica tokom njegovog boravka u Ljutice Bogdana, ali prijateljski ručak Dejana Stankovića sa Zvezdanom Terzićem, Mitrom Mrkelom, Markom Marinom i Markom Petrović govori drugačije.

Bahar je sa druge strane dočekan sa velikom pažnjom, a uprava Crvene zvezde mu je dala odrešene ruke. Birao je igrače koji su koštali mnogo više u odnosu na eru Milojevića i Stankovića, a rezultata nije bilo. Ne može se smatrati neuspehom ispadanje iz Lige šampiona, ali poraz u Bernu kao da je bio jedan od glavnih razloga da se posumnja u rad Izraelca na klupi Zvezde. Porazi od Voždovca, Čukaričkog i na kraju od večitog rivala su pokazali da iskusni stručnjak nije bio na visini zadatka i da je prvi deo sezone, u mnogome njegovom zaslugom, bio za zaborav svih zvezdaša. Bahar je takođe, kao i Dejan, trenutno u Beogradu, a navodno je u srpskoj prestonici kako bi rešavao lične poslove koje nije stigao da završi nakon razlaza sa crveno-belima. Ipak, Bahar se nikome u Zvezdi nije javio, što je najmanja stvar koju je mogao da učini, pogotovo kada se uzme u obzir da nikada nijedan trener u istoriji crveno-belih nije imao toliku podršku od svih struktura, a da apsolutno ništa nije uradio.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading