NEKO TRČI, NEKO SE ZNOJI Portugalci igrali sa Šveđanima, a Ronaldo... Na vrelom pesku uz opasnu cicu

06:00 | 22-03-2024

Fudbal 0

Svetski rekorder po broju utakmica za državni tim (205) dobio slobodno za prvi martovski test, stiže na drugi protiv Slovenije

Georgina Rodrigez i Kristijano Ronaldo
Printscreen/Instagram

 

Dok su se Portugalci sinoć rastrčali protiv Šveđana u prvom testu pred Evropsko prvenstvo i Kristijano Ronaldo se znojio, ali ne na travi. I ne sam, već u društvu opasne cice.

Georgina Rodrigez i Kristijano Ronaldo Printscreen/Instagram
 

Noćenje od 6.500 evra

Kristijano i Georgina su pokazali pratiocima i kako izgleda odmaralište na ostrvu Umahat u Crvenom moru. Sobe su s velikim krevetima, napolju su ležaljke, bazen s morskom vodom, kao i privatna plaža.
Noć u tim apartmanima košta 6.500 evra.

Kapiten „moreplovaca“ uživa, naime, na plaži u Saudijskoj Arabiji pošto je, naravno svojom voljom, izostavljen za meč u Gimaraešu. Trebalo bi, kažu Portugalci, da dođe za drugu proveru, protiv Slovenije u Ljubljani narednog utorka.

 

 

Ronaldo se opušta s porodicom na obali Crvenog mora u luksuznom letovalištu Umahat Ajland. Odande u svet šalje fotke kako s nevenčanom suprugom Georginom trči po plaži, ujedno pokazuje vrhunske trbušnjake.

 

 

Snimci zanosne španske lepotice iz plićaka takođe su vrele, kao i pesak po kojem su vežbali.

 

 

„Ljubav u raju. Stalno otkrivamo Saudijsku Arabiju“, napisala je Georgina na Instagramu, gde je prati 58 miliona fanova.

 

 

Georgina je objavila i nekoliko slika cele porodice, odnosno kako zvezda Al Nasra vodi za ruke decu blizance Evu i Matea (6), Alanu (6) i najmlađu Belu (1). S njima je i Ronaldov prvenac, Kristijano žunior (13).

Komentari(0)

Loading