"ODLUKA SUDIJE UNIŠTILA IGRU" Piksi nezadovoljan posle debakla Srbije: Sjajan trening za Ruse

21:03 | 21-03-2024

Fudbal 0

Reč šefa stručnog štaba "orlova".

ata

Reprezentacija Srbije je doživela debakl od Rusije u Moskvi. Najgore od svega, nije dobila šansu da isproba neke nove taktičke zamisli selektora Dragana Stojkovića, pošto je utakmica bila "jednosmerna ulica" otkako je Milan Gajić dobio crveni karton u 19. minutu.

TRENUTAK KOJI JE SKUPO KOŠTAO SRBIJU Ovako je Gajić skrivio penal i dobio crveni karton (VIDEO)

Popularni Piksi je na konferenciji za medije održanoj posle susreta nahvalio protivnika:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

- Ruski tim je sjajan, iskoristili su svoju prednost. Glavni razlog je crveni karton, imali su igrača više 70 minuta i to su umeli da naplate. Igrali smo dobro u prvih 20 minuta. Bio je ovo sjajan trening, ne za nas, već za Ruse. Ipak, ako nam je suđeno da izgubimo, onda je bolje da to bude u ovakvom susretu - rekao je Stojković.

Crveni karton je promenio sve:

- Kažnjeni smo dva puta - crvenim kartonom i penalom. Mislim da bi žuti karton bio dovoljan za prijateljsku utakmicu. Žao mi je što je ova odluka doneta, uništila je igru. Navijači su videli samo rusku reprezentaciju. Nastavljamo da se spremamo za Evropsko prvenstvo i bolje je da, ako već gubimo, to bude u prijateljskoj utakmici. Šteta što nismo dali gol, iako smo imali prilike - rekao je selektor Srbije.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading