MILOJEVIĆ JE IMAO JASAN ZAHTEV Zvezda poslala hitan dopis

16:31 | 22-03-2024

Fudbal 0

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević imao jasan zahtev.

Fk Crvena Zvezda, Vladan Milojević
Fk Crvena Zvezda

Čeka Crvenu zvezdu sutra prijateljski meč protiv Zenita na kojem trener Vladan Milojević neće moći da računa na nekoliko prvotimaca koji su rasuti po reprezentacijama što je određeni problem.

Voleo bi trener crveno-belih da ima više standardnih igrača na raspolaganju kako bi uigrao tim za završnicu prvenstva u kojem je prioritet da Zvezda odbrani titulu prvaka države.

Otuda je, prema saznanjima Maxbet sporta, Zvezda poslala dopis Fudbalskom savezu Južne Koreje sa molbom da se In Bom Hvang što pre vrati u klub.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Procena odgovornih u Zvezdi je da ukoliko sjajni vezista bude igrao utakmicu sa Tajlandom neće doći do četvrtka u Beograd. Pride će promeniti i veliki broj vremenskih zona i biće mu potreban odmor.

Suštinski, to znači da bi Milojević teško mogao da računa na Hvanga za gostovanje Javoru u Ivanjici koji, zbog stanja terena, važi za jedno od težih u zemlji.

Hvang EPA-EFE/YONHAP SOUTH KOREA OUT
 

 

Ipak, vrlo je upitno da li će FS Južne Koreje pozitivno odgovoriti na ovaj zahtev. Reprezentacija je kiksnula baš u duelu sa Tajlandom (1:1) i još jedan loš rezultat bi mogao da je udalji od plasmana u treći krug kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2026. godine.

Sve je na privremenom selektoru Hvang Sun-Hongu koji će doneti konačnu odluku... 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading