PRUŽAMO NAŠOJ BRAĆI SVU MOGUĆU PODRŠKU Važno saopštenje "delija" pred meč Zvezde i Zenita

10:40 | 23-03-2024

Fudbal 0

Strašna tragedija je pogodila Moskvu i Rusiju, cela planeta je šokirana jezivim masakrom koji se dogodio, otkazan je i meč Rusije i Paragvaja, a iz Srbije stižu brojne poruke podrške

FK Crvena zvezda - FK Partizan
Alo/ Marko Metlaš

Jedna od njih biće poslata i sa najvećeg stadiona na našim prostorima, na utakmici Zvezde i Zenita na Marakani koja počinje u subotu od 19 sati. Zbog ovog duela oglasili su se i navijači i poslali jaku poruku.

- Molimo sve navijače Zvezde, koji će doći na severnu tribinu, da budu bar pola sata pred početak meča na tribini kako bi se dogovorili za koreografiju koja se sprema. U ovom trenutku kada je našoj braći teško, treba da vide pun stadion i svu moguću podršku koju možemo da im pružimo! Jedini način na koji sada to možemo da izvedemo je da napunimo stadion do poslednjeg mesta - saopštenje navijača Zvezde. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk)

Takođe, Crvena zvezda je poslala dopis medijima da će se utakmica odigrati, kao znak podrške, nakon strašne tragedije koja je pogodila ruski narod. 

- Utakmica će biti odigrana i pored strašne tragedije koja je pogodila Moskvu. Naravno, pre početka meča biće minut ćutanja u čast preminulih. Sutra želimo da pokažemo ruskom narodu koliko smo uz njih - stoji u saopštenju FK Crvena zvezda.  

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading