RUS PUNI ZVEZDINU KASU Sigurno ste zaboravili na njega, ali crveno-beli čekaju "masno" obeštećenje

20:42 | 23-03-2024

Fudbal 0

Kakav bi to transfer bio.

FK Crvena zvezda
Alo/ Marko Metlaš

Jegor Prucev (21), trenutno na pozajmici u ekipi Celja, predstavlja zapaženo pojačanje za slovenački šampionat i doprinosi sjajnim partijama u tekućoj sezoni, dok Crvena zvezda nastavlja da prati njegov napredak.

Celje, nakon 27 odigranih kola, čvrsto drži lidersku poziciju u slovenačkom šampionatu, sa značajnom prednošću od 12 bodova u odnosu na drugoplasiranu Olimpiju, koja ima utakmicu manje. U rezultatskom usponu ovog kluba, ističe se i Prucev, čiji su doprinosi bili značajni.

Ruski vezista je odabrao pametan potez odlaskom na pozajmicu u slovenački tim, gde je ove sezone na 24 odigrane utakmice u svim takmičenjima postigao tri gola i zabeležio šest asistencija.

JAKA PORUKA DELIJA Jednim transparentom se oglasili povodom tragedije u Moskvi

Prucevova igra izaziva zadovoljstvo u Crvenoj zvezdi, koja vidi potencijal u njemu i razmatra opcije za njegovu budućnost. Iako se Prucev ne žuri da se vrati na "Marakanu", klub razmatra mogućnost prodaje na leto kako bi dodatno ojačao svoje finansijske pozicije.

Ruski fudbaler ima važeći ugovor sa Crvenom zvezdom do 2026. godine, a trenutno se njegova tržišna vrednost procenjuje na 600.000 evra prema sajtu "Transfermarkt".

Važno je napomenuti da je Zvezda 2022. godine dovela Pruceva iz Sočija za sumu od 900.000 evra, dok je za njegov transfer ka Bazelu tražila 3.000.000 evra, što je klub odbio da plati.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

Komentari(0)

Loading