MILOJEVIĆEVI UTISCI: Baš sam ponosan na Zvezdinu decu, Ivanić nije igrao zbog...

22:08 | 23-03-2024

Fudbal 0

Trener Crvene zvezde zadovoljan zbog pobede u prijateljskom meču protiv Zenita.

Vladan Milojević
Fk Crvena Zvezda

Iskoristio je Vladan Milojević prijateljski susret sa Zenitom i šansu je ukazao velikom broju mladih i talentovanih igrača Zvezde koji su opravdali poverenje.

Pohvalio je stručnjak iz Aranđelovca mlade igrače kako su se snašli u vrelom ambijentu Marakane.

- Lepa predstava, želeo bih prvo da se zahvalim navijačima na divnom ambijentu. Igrali smo protiv renomiranog rivala, šampiona Rusije. Utakmica je bila sadržajna i dobra. Imali smo mnogo mladih igrača, momke iz Grafičara i OFK Beograda. Moram da im se zahvalim na radu i poslušnosti, na svemu što smo uspeli da pripremimo. Osetili su šta znači Marakana, igrati pred ovoliko navijača. Mogu da budem ponosan. Baš sam ponosan na tu decu. Na njima je da nastave da rade, pokazali su da ne moramo da brinemo za budućnost.

Nije mogao Milojević da računa na čak 11 igrača koji imaju reprezentativne obaveze.

- Od srede očekujem dolaske igrača. Drago nam je što imamo toliko reprezentativaca, sa druge strane nam to otežava rad. Očekujem da se sredinom sedmice kompletiramo i potom da se pripremamo za teško gostovanje u Ivanjici.

Za kraj, trener Zvezde je otkrio da na meču nije koristio Mirka Ivanića koji ima malih problema sa povredom.

- Osetio je mali problem. Ništa dramatično. Nismo želeli da rizikujemo. Oporavak Dragovića takođe dobro napreduje. Vrlo brzo ga očekujemo - zaključio je 54-godišnji stručnjak.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading