PRVO POJAČANJE NOVIH VLASNIKA Junajted krenuo po Vlahovićevog saigrača, klauzula olakšava posao

06:30 | 24-03-2024

Fudbal 0

Engleski gigant pronašao idealno pojačanje u Torinu.

FK Mančester junajted
EPA-EFE/ADAM VAUGHAN

Došli su novi vlasnici u Mančester junajted i odmah su spremni da naprave revoluciju na letnjoj transfer pijaci. Otuda će prvo pojačanje pokušati da dovedu iz Juventusa.

Kako prenose brojni italijanski i engleski mediji, "crveni đavoli" ozbiljno razmatraju da dovedu Vlahovićevog saigrača Glejsona Bremera!

Godinama kuburi Junajted sa štoperskom linijom. Iako je Rafael Varan trebao da donese stabilnost on će napustiti klub na leto kao slobodan igrač.

To znači da ostaju samo Hari Megvajer, Viktor Lindelef, Lisandro Martinez i veteran Džoni Evans kojem takođe ugovor ističe na leto.

Jasno je da Junajtedu treba štoper i ono što je dobra vest za njih je da 27-godišnji Brazilac ima otkupnu klauzulu u Juventusu vrednu 50.000.000 evra.

Sva je prilika da će je engleski gigant aktivirati i dobiti jednog od najboljih evropskih štopera za sasvim pristojan novac kakav vlada u današnjem fudbalu.

Profitiraće i Juventus koji je Bremera doveo iz Torina za 43.000.000 evra i novac će uložiti u nekog malo mlađeg i jeftinijeg štopera od kojeg će ponovo napraviti vrhunskog defanzivca.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading