NOVI PORAZ OMLADINACA Dobijena bolna lekcija od Portugala, EP ostalo samo pusti san

23:59 | 23-03-2024

Fudbal 0

Ubedljiv poraz naših fudbalera do 19 godina starosti posle kojeg su ostali bez šansi da se plasiraju na Evropsko prvenstvo.

Omladinska fudbalska reprezentacija Srbije
FSS

Održala nam je lekciju Danska. Večeras i Portugal i to sa ubedljivih 4:1. Upravo tim rezultatom su naši omladinci ostali bez šansi da se plasiraju na Evropsko prvenstvo.

Doživeli smo novi potop. Em je nedavno seniorska reprezentacija poražena od Rusije (4:0), mlada je doživela blamažu protiv Luksemburga (1:1), kadeti su poraženi od Danaca...

Zaista je pitanje kakva nas fudbalska budućnost čeka? Mladi Portugalci su nam očitali lekciju. Poveo je domaćin kvalifikacionog turnira za Evropsko prvenstvo golom Vivalda Semeda u 26. minutu.

Taman pred kraj prvog dela igre, u samoj nadoknadi, vođstvo je udvostručio Rodrigo Ribeiro. Upravo je Semedo doneo Portugalcima i 3:0, da bi goleadu zaokružio Manuel Mendonsa u 70. minutu.

Sve što su "orlići" uspeli da urade večeras bio je počasni pogodak preko Aleksandra Stankovića u 93. minutu i to sa igračem manje pošto je Milan Majstorović sedam minuta pre toga dobio crveni karton.

Srbija će u poslednjem kolu kvalifikacionog turnira igrati protiv Grčke, ali će taj meč biti lišen rezultatskog značaja pošto će se Portugalci i Danci boriti za plasman na kontinentalnu smotru u međusobnom okršaju.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading