DETONACIJA U SRPSKOM FUDBALU Oglasio se Milan Mandarić, ovo je istina

10:22 | 25-03-2024

Fudbal 0

Poznati biznismen Milan Mandarić blizu je povratka u domaći fudbal...

Milan Mandarić
EPA/TOM HEVEZI

- Postoji šansa da dođem u Vojvodinu. Volim fudbal, prošao sam ceo svet i smatram da je vreme da se vratim kući i pomognem našoj Vojvodini. Ipak, nije još sve gotovo, potrebno je da prođu redom sve procedure, da bude održana sednica u klubu, možda tamo bude ljudi protiv dolaska. U međuvremenu je potrebno i da se ja izvinim drugim ljudima koji su me kontaktirali, imao sam pozive iz Engleske i drugih zemlaja da postanem deo klubova i pošteno je da im saopštim izbor i odluku koju sam doneo - rekao je Mandarić za Mozzart Sport.

Nastavio je u istom ritmu.

- Svuda sam bio i svuda sam napravio nešto, te sam poželeo da pružim doprinos i tamo gde sam odrastao i gde imam mnogo prijatelja. U Americi sam doživeo američki san, Nica je u moje vreme osvojila kup koji je i danas poslednji trofej... Stalno sam imao pred sobom jasno zacrtan cilj, a za ostvarenje planova jeneophodno da budete okruženi dobrim ljudima, što sam se uvek trudio da bude slučaj. Osetio sam da je vreme da se vratim amo gde me je vuklo srce, u klub načije sam utakmice tajno bežao od oca, po cenu kazne ukoliko me uhvati.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

VELIKA VEST IZ NOVOG SADA Poznati srpski biznismen postao potpredsednik Vojvodine

Pre vesti o dolasku na stadion Karađorđe Mandarić je dovođen i u vezu sa Radničkim iz Kragujevca o kojem ima samo mozitivne komentare.

- Postojala je dilema. Zadovoljan sam Radničkim i gospodinom Igorom Konatarom koji me je ugostio u Kragujevcu. Žao mi je što neću sarađivati sa njima, ali ću svakako navijati za Radnički. Rezultati se odvijaju kako treba po Kragujevčane i drago mi jezbog toga. Bio sam na stadionu Čika Dača, gledao utakmicu, želeo da vidim kako seradi i kakav je kvalitet fudbala u Srbiji, a svakako ću ljudima koji su me tada ugostili poaslati izvinjenje što ipak neću moći da im pomognem - rekao je Mandarić.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading