SJAJNE VESTI ZA ZVEZDU Crveno-beli bolje informacije nisu mogli da čuju, reč je o Baharu

14:09 | 25-03-2024

Fudbal 0

Moglo bi da se lakše diše u Ljutice Bogdana...

FK Crvena zvezda
Alo/ Marko Metlaš

Loši rezultati u domaćem prvenstvu i rana eliminacija sa evropske scene doveli su do smene na klupi Crvene zvezde, gde je Barak Bahar dobio otkaz.

Ova odluka usledila je nakon 171. Večitog derbija na stadionu u Humskoj, gde je šampion doživeo poraz od tadašnjeg lidera Partizana rezultatom 2:1.

Uprava kluba je brzo reagovala i vratila na klupu Vladana Milojevića, koji je uspeo da vrati stabilnost ekipi i odvede je na prvo mesto superligaške tabele, sa četiri boda više od Partizana.

DINAMO HTEO ZVEZDINOG BISERA Hrvati nudili 1.000.000 evra za fudbalera crveno-belih

Barak Bahar EPA-EFE/ANDREJ CUKIC
 

Iako je Bahar napustio klub, Zvezda još uvek ima obaveze prema njemu prema ugovoru, te će morati da mu isplati naknadu sve dok ne pronađe novi posao.

Međutim, postoji svetla strana za navijače Crvene zvezde, jer je Bahar navodno zainteresovan za novi izazov. Nedavno su se pojavile spekulacije da je kandidat za selektora izraelskog nacionalnog tima, što je izazvalo očekivanja dela javnosti u Izraelu da će postati novi vođa njihove reprezentacije.

Jedan neimenovani viši član Stručnog komiteta Fudbalskog saveza Izraela istakao je da je Bahar spreman za ovaj novi izazov i da bi to bila izvanredna prilika za nacionalni tim.

Podsećamo da je Bahar pre dolaska u Zvezdu osvojio titulu sa Makabi Haifom, ali su loši rezultati u crveno-belom dresu, uključujući poraze od Voždovca, Čukaričkog, Jang Bojsa, Lajpciga i Mančester sitija, doveli do gubitka poverenja rukovodstva kluba i njegovog odlaska.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading