DANAS JE POZNAT PO OŠTRIM KOMENTARIMA Otkrivena istina o Radetu Bogdanoviću

14:11 | 26-03-2024

Fudbal 0

Sin Ivice Osima, Amar, govorio je o Radetu Bogdanoviću

Bogdanović u svom stilu
Printscreen

Gostujući u jednom podkastu sin legendarnog Ivice Osima prisećao se Bogdanovićevih početaka karijere.

- Pa šta će... On je nezavistan čovek, nema potrebe da ikome ide niz dlaku, a razume se dovoljno u fudbal da većinu stvari koje kaže su tačne. I ne boji se da ih kaže javno. Onako, rečit je", počeo je priču za "sport1.ba" Amar Osim i prisetio se bogdanovića iz mladosti: "Nije sad bio da on sad drži vaz (govor u islamu), nije ni mogao, nije takav trenutak bio. Da neko mlađi drži govore... On je poštovao starije, ali je bio drčan, nije dao na sebe ni u igri ni ovako. Nismo mogli pretpostaviti da će biti neko ko će sad pričati po... Mogao si pretpostaviti da će biti dobar igrač - rekao je Osim.

RADE BOGDANOVIĆ PRIČAO O DERBIJU, A U PROGRAM SE UKLJUČIO GLEDALAC IZ ZATVORA Urnebesna scena u emisiji, voditelji ostali u šoku (VIDEO)

Nastavio je u istom ritmu.

- On je mlad počeo igrati, postigao je gol na svojoj prvoj utakmici koju je počeo. Ta utakmica je bila meni prva koju sam na Grbavici igrao. Ušao sam drugo poluvreme, vodili smo 3:0 protiv Hajduka. On je treći gol dao, levom nogom na severni gol stadiona. On je to prepričavao... Ja se tačno sećam da je on znao da igra s obe noge. Mislim, dešnjak je, leva mu je slabija, ali nije baš. Znao je on. Korektan je igrač bio s obe noge, jak, drzak, bezobrazan čak nekad. I levom je spucao, ona malo preko noge i ode u rašlje, stvarno dobar gol. Dobili mi 3:0, a on je čak nekad rekao da je 3:1 bilo. Meni prva utakmica to, na Grbavici, u životu. Golemo je to! To je ta utakmica kada je on bio u startnoj postavi. neko je povređen bio i on na 2:0 postigne taj treći gol u rašlje. mislim da je radmilo Mihajlović dao prva dva gola, to je prolećni deo sezone 1987/88 - zaključio je Osim.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading