VOJVODINA SE NE ŠALI Na leto se napada potpis Dušana Tadića!

19:24 | 26-03-2024

Fudbal 0

Novosadska "stara dama" ima šampionske ambicije dolaskom Milana Mandarića u klub.

Dušan Tadić
Alo!/Marko Metlaš

Velika vest za navijače Vojvodine je ulazak Milana Mandarića u klub, ali to nisu jedine lepe vesti. Nikako. Pošto će "stara dama" na leto napasti potpis Dušana Tadića!

To je obelodanio predsednik kluba Dragoljub Zbiljić.

- Posle Milana, Dušan Tadić je sledeći za pregovore. Ovim putem pozivam Dušana Tadića. Koliko danas ćemo krenuti pregovore... Dušane, čekamo te. Na njemu je da ponese kapitensku traku. On bi trebalo da bude taj Miloš Šestić iz 1988/89.  Oko njega može da se stvori baza za velike snove. Javni poziv za Dušana Tadića. Nakon Milana Mandarića, očekujemo njega u klubu - rekao je prvi čovek novosadskog kluba na Skupštini.

Nema sumnje da bi povratak kapitena reprezentacije Srbije bio verovatno i najveći posao u novijoj istoriji domaćeg fudbala.

Ono što je problem za Vojvodinu je činjenica da 35-godišnji vezista ima aktivan ugovor sa Fenerbahčeom do kraja juna 2025. godine.

Kako je malo verovatno da će ga turski gigant tek tako pustiti, izvesno je da će Vojvodina morati da pronađe neku formulu za transfer. Barem kada pričamo o nadolazećem letu...

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading