PIKSI, STIGAO TI JE ODGOVOR Evo gde je i šta radi Kosta Nedeljković

09:24 | 27-03-2024

Fudbal 0

Selektor našeg nacionalnog tima je dobio odgovor.

Kosta Nedeljković
AP/ Darko Vojinovic

Napokon su otkrivene informacije o Kosti Nedeljkoviću, talentovanom fudbaleru koji je bio centralna figura tokom zimskog prelaznog roka Crvene zvezde.

Nedeljković je bio u konkurenciji za poziv u reprezentaciju Srbije ovog marta, ali ni selektor Dragan Stojković Piksi nije bio potpuno siguran u njegovu situaciju.

"Ne znam gde je momak.. Je l‘ vi znate gde je? Da li je u Beogradu ili Birmingemu? Ne kažu nam ništa. Ne znamo. Kao što ni mediji ne znaju, ne znamo mi. Znam da ima problem sa kukom, šta li je. Šteta je, baš sam želeo danas da ga vide ovde", izjavio je Piksi pred mečeve sa Rusijom i Kiprom.

ČAST Među najskupljim tandemima braće našli su se i srpski reprezentativci

Od februara, kada se povredio, Nedeljković nije bio u mogućnosti da se takmiči za tim pod vođstvom Vladana Milojevića. Poslednji put je istrčao na teren u prijateljskom meču protiv Boteva početkom tog meseca.

U međuvremenu, propustio je i "večiti" derbi, čekajući odobrenje lekara iz Birmingema, gde će od narednog leta nastaviti svoju karijeru u dresu Aston Vile.

U utorak su konačno procurele fotografije iz teretane Crvene zvezde, na kojima se vidi Nedeljković, što je obradovalo navijače koji nestrpljivo očekuju njegov povratak na teren.

Ipak, izgleda da će navijači morati da sačekaju još malo, jer postoji mogućnost da Nedeljković neće zaigrati za crveno-bele do kraja svoje pozajmice iz Aston Vile (jun).

Nezvanično, nakon specijalističkih pregleda u Engleskoj, utvrđeno je da se mladi fudbaler suočava sa velikim opterećenjem usled velikog broja odigranih utakmica.

U međuvremenu, Nedeljković je bio deo Zvezdine delegacije na "Crveno-beloj večeri" u Bijeljini.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading