KAKAV PREOKRET U SLUČAJU SVILAR Odbio Piksija i Srbiju, na leto mu se smeši transfer karijere

23:59 | 27-03-2024

Fudbal 0

Ne prestaje da se govori o Miletu Svilaru...

Mile Svilar
EPA-EFE/FEDERICO PROIETTI

Dospeo je Mile Svilar nedavno u žižu interesovanja srpskih medija. Prevashodno zbog činjenice da je odbio da brani za Srbiju čime je zatvorio vrata selekciji koju vodi Dragan Stojković Piksi.

Prema FIFA pravilima ne može da brani ni za Belgiju. Iako je trenutno "ni na nebu ni na zemlji" što se tiče reprezentativnog statusa na klupskom planu mu ide fenomenalno.

Svilar je standardan u Romi, brani fantastično od kada ga je novi trener Danijele de Rosi promovisao u startera što bi mogao da naplati na leto transferom karijere.

Kako pišu engleski mediji, Svilar se nalazi na meti Mančester sitija! Prvak Evrope će tražiti rezervnog čuvara mreže pošto Stefanu Ortegi ističe ugovor koji neće biti produžen.

Nemac će napustiti engleskog šampiona kao slobodan igrač, a ime 24-godišnjaka iz Rome je visoko na listi želja Pepa Gvardiole kao podrška Brazilcu Edersonu koji bi svakako ostao "jedinica".

Za sada se ne navodi koliko bi Mančester siti bio spreman da plati italijanskom klubu, ali je izvesno da će cifra morati da bude barem osmocifrena.

Naravno, pod uslovom da Roma uopšte i želi da se odrekne Svilara.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading