FINANSIJSKA INJEKCIJA U HUMSKOJ Partizanu od države 3.200.000 evra

17:28 | 29-03-2024

Fudbal 0

Vlada Republike Srbije kao i prošle godine poslala je crno-belima 3,2 miliona evra, po nekim informacijama - dovoljno za rešavanje većeg dela problema odnosno plaćanja dugovanja dospelih za naplate.

ata
ATA Images

 

Fudbalski savez Srbije na račun crno-belih uplatio je 3,2 miliona evra! Preciznije: FSS je prosledio novac Vlade Republike Srbije za gašenje finansijskog požara u Humskoj – koji se tradicionalno javlja poslednjih martovskih dana, gotovo deceniju, piše "Žurnal".

Partizan je od države tražio pet miliona evra da bi zatvorio finansijsku konstrukciju i u poslednji trenutak zadovoljio kriterijume za dobijanje „evropske vize“. Tako je bilo prošle godine, pretprošle... Vlada Republike Srbije kao i prošle godine poslala je crno-belima 3,2 miliona evra, po nekim informacijama - dovoljno za rešavanje većeg dela problema odnosno plaćanja dugovanja dospelih za naplate.

Crno-beli su trenutno drugi na tabeli i sa te pozicije bi igrali u kvalifikacijama za Ligu šampiona, a prolaz jedne runde bi im bio dovoljan za evropsku jesen makar u grupi Lige Evrope.

Minulog leta Partizan je rano ispao sa međunarodne scene i time ostao bez osetne finansijske injekcije koja se dobija učešćem u grupnoj fazi evropskih kupova.

U Humskoj se nadaju da to sada neće biti slučaj...

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Tagovi:

Komentari(0)

Loading