MILOJEVIĆ UOČI MEČA SA JAVOROM Uvek smo oprezni, protiv njih nikada nije lako igrati

18:00 | 29-03-2024

Fudbal 0

Šef stručnog štaba Crvene zvezde, Vladan Milojević, izneo je očekivanja pred utakmicu 27. kola Superlige Srbije, koju će crveno-beli odigrati u Ivanjici protiv Javora u subotu od 16 časova

fkcz
Fk Crvena Zvezda

Pred ovaj meč, strateg crveno-belih je izjavio: 

- Uvek je lepo vratiti se u Ivanjicu, tamo sam počeo trenersku karijeru i posvetio se tom poslu. Drago mi je da vidim iste ljude, naročito one koji vode klub, kao što je gospodin Lazović, koji je sportski radnik, voli klub i lokalpatriota je. Lepo je vratiti se u Ivanjicu – rekao je Vladan Milojević. 

Zvezdin trener je govorio i o igračima koji su bili deo nacionalnih timova za vreme martovskog okupljanja.  

- Zadovoljan sam. Za mene je najbitnije da se sa reprezentativne pauze vrate zdravi, da imaju minutažu u nacionalnim timovima. U tom slučaju velika je čast za Crvenu zvezdu da ima toliko reprezentativaca. 

Osvrnuo se Milojević i na povredu Koste Nedeljkovića. 

MENADŽER SVE OTKRIO Milojević na leto ostaje bez jednog od najboljih igrača?

- Kosta je u procesu rehabilitacije. Videćemo, čekamo dozvolu od lekarskog tima.

Istakao je šef stručnog štaba našeg tima i kvalitete Javora.

- Uvek smo oprezni. Gajim veliki respekt prema Javoru kao klubu i Ivanjici kao gradu. Javor je ekipa protiv koje je uvek teško igrati. Znamo da po tradiciji Crvena zvezda ima poteškoća u Ivanjici. Javor vodi iskusan i dobar trener, možda i jedan od najboljih u našoj ligi, gospodin Radovan Ćurčić koji ima veliko iskustvo. Taktičar je, očekujem jako tešku utakmicu – zaključio je Vladan Milojević. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading