VELIKI KIKS PETROVIĆA Palmer je klasa, ali je Srbin Barnliju poklonio bod (VIDEO)

18:53 | 30-03-2024

Fudbal 0

Veliki kiks našeg golmana ostavio Čelsi bez pobede na domaćem terenu.

Đorđe Petrović
Tanjug/Ap

U više navrata je ove sezone Đorđe Petrović spašavao ekipu Čelsija bravuroznim intervenicijama. Ipak, danas je napravio prvi veliki kiks od kada se ustalio kao standardni golman dvostrukog prvaka Evrope.

Imao je Čelsi pobedu u džepu protiv Barnlija koji je, zahvaljujući kiksu Srbina, uspeo da dođe do boda - 2:2!

Sve se odigralo u 81. minutu. Posle kornera gostiju je Dara O'Šej zahvatio loptu glavom, a Petrović zaista slabo intervenisao.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Vidi se da je u ovom timu Čelsija klasa Kol Palmer. Postigao je dva gola za četu Mauricija Poketina i tako postao najmlađi igrač u istoriji kluba koji je u sezoni učestvovao u 20 golova (što asistencijama, što golovima).

Inače je Džoš Kulen smanjio prednost "plavaca", a gosti su imali otežavajuću okolnost pošto su igrali bez Asinjona još od 40. minuta, a crveni karton je dobio i trener Vensan Kompani zbog protesta.

Debakla se spasio Totenhem u samom finišu utakmice pošto je uspeo da preokrene protiv slabašnog Lutona - 2:1.

Poveli su gosti već posle 180 sekundi igre golom bivšeg igrača Mančester junajteda i nekada velikog talenta Tahita Čonga.

Ipak, četa Ejndža Postekoglua je autogolom Ise Kabore u 51. minutu smanjila, da bi Hjong-Min Son u 86. minutu doneo pobedu "pevcima".

U preostalim mečevima ovog popodneva, Bormnut je slavio protiv Evertona sa 2:1, Notingem Forest je osvojio tek bod protiv Kristal Palsa (1:1), dok je remijem okončan susret Šefild junajteda i Fulama - 3:3.

Standings provided by Sofascore

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading