LUDA ZAVRŠNICA U RIMU Beograđanin srušio Juventus bez Vlahovića i Kostića

20:14 | 30-03-2024

Fudbal 0

Jako bitna pobeda za Lacio na debiju trenera Igora Tudora.

Adam Marušić
EPA-EFE/FABIO FRUSTACI

Činilo se da će utakmica Lacija i Juventusa biti završena bez golova, ali je onda usledio lud finiš i gol Beograđanina Adama Marušića za pobedu - 1:0!

Iako je rođen u prestonici Srbije, odavno Marušić brani boje selekcije Crne Gore. Neizostavan je šraf u ekipi Lacija i to je potvrdio i novi trener Igor Tudor koji je debitovao večeras.

Hrvatski stručnjak je implementirao novu formaciju 3-4-2-1 i deluje da je određene bolje od vremena Mauricija Sarija otklonio, dok će mu za neke trebati još dosta vremena.

Lacio je imao sreće da nije nabasao na najjači Juventus. Primera radi, nije bilo Dušana Vlahovića (suspenzija) i Filipa Kostića (povreda). Takođe ni Aleksa Sandra, Arkadijuša Milika...

Bio je Lacio nešto bolji tim večeras. Verovatno su zato i nagrađeni golom u 93. minutu koji ih teoretski ostavlja u borbi za Evropu, mada šestoplasirana Atalanta ima četiri boda više i utakmicu manje...

Što se tiče Juventusa, vidi se da fali Vlahović, a sada je i Liga šampiona sve više ugrožena pošto preti zahuktala Roma sa osam bodova manje, ali i mečom manje.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading