VELEOBRT Ništa od Ljubinka Drulovića i Novog Pazara i to iz jednog razloga

23:08 | 30-03-2024

Fudbal 0

Moraće Pazarci što pre da se okrenu drugom rešenju za mesto trenera prvog tima.

Ljubinko Drulović
EPA/Luis Tejido

Dobio je juče tokom podneva Igor Matić otkaz u Novom Pazaru. Tokom večeri je delovalo da će na njegovo mesto Ljubinko Drulović, ali se ipak desio veleobrt.

Ono što je bilo gotovo utanačeno je propalo i to iz jednog razloga. Kako javlja Sport klub, Fudbalski savez Srbije nije voljan da pusti iskusnog trenera.

Drulović je pod ugovorom sa FSS-om, trenutno na poziciji selektora mlade reprezentacije sa kojom je, suštinski, izgubio sve šanse da se nađe na Evropskom prvenstvu.

Naravno, to je ponajmanje njegova krivica (Goran Stevanović i Dušan Đorđević su imali još gore rezultate), ali se mislilo da će FSS teško preći Druloviću preko poraza od Severne Irske (2:1) i remija sa Luksemburgom (1:1).

Ali, ne žele da čuju u našem Savezu za rastanak sa Drulovićem koji nema ni dozvolu da pregovara sa Novim Pazarom koji mora da se okrene drugom rešenju.

A taman što su kraj obala Jošanice pomislili da su našli "jako" ime za trenersku klupu. Videćemo da li će uspeti da novog trenera pronađu do duela sa TSC-om u utorak.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading