BARSA DIŠE ZA VRAT REALU Rafinja slomio grogirani Las Palmas

23:45 | 30-03-2024

Fudbal 0

Jako važna pobeda Barselone koja vrši dodatan pritisak na lidera - Real Madrid.

FK Barselona
EPA-EFE/Enric Fontcuberta

Objektivno gledano, ima Barselona dosta male šanse da odbrani titulu prvaka Španije. Zato je svaki bod Ćavijevoj četi zlata vredan. Do tri su stigli večeras protiv Las Palmasa - 1:0.

Jeste da je minimalac, ali se piše da su Katalonci trenutno na pet bodova manje od Real Madrida koji ima i utakmicu manje. Na osam kola do kraja, zaista je svašta moguće...

Slomila je Barselona otpor Las Palmasa tek kada su gosti bili grogirani, odnosno igrali sa igračem manje pošto je još u 24. minutu crveni karton dobio Alvaro Valjes.

Iskoristio je to Brazilac Rafinja da malo pre isteka časa igre matira gostujućeg golmana. Mada, brzonogo krilo se i u prvom poluvremenu upisalo u strelce, samo je tada reagovao VAR i poništio pogodak zbog ofsajda.

U nedozvoljenoj poziciji se našao i Robert Levandovski čiji je pogodak poništen još u petom minutu. Mogla je Barselona i do znatno ubedljivije pobede da je Žoao Feliks u 78. minutu umesto okvira gola pogodio mrežu.

Mada, mora se priznati da je domaćin imao i dozu sreće kada je u 86. minutu Alberto Moleiro zamalo promašio gol Ter Štegena. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Tagovi:

Komentari(0)

Loading