NE ODUSTAJU "CRVENI" OD TITULE Liverpul na čelu tabele, Brajton položio oružje

18:07 | 31-03-2024

Fudbal 0

Jako važna pobeda Klopove čete u borbi za titulu.

Virdžil van Dajk, FK Liverpul
EPA-EFE/PETER POWELL

Dok čekaju kako će se okončati derbi na Etihadu između Mančester sitija i Arsenala, fudbaleri Liverpula su uradili domaći zadatak pobedom nad Brajtonom rezultatom 2:1 (1:1) u meču 30. kola Premijer lige.

Poveli su gosti u drugom minutu golom Denija Velbeka, da bi Liverpul izjednačio u 27. minutu pogotkom Luisa Dijaza, a pobedu ekipi sa "Enfilda" je doneo Mohamed Salah u 65. minutu.

Mogao je Liverpul i do trećeg pogotka danas da se Luis Dijaz nije našao u ofsajdu u 71. minutu pa je morao da reaguje VAR i poništi mu gol.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Generalno je četa Jirgena Klopa bila bolji rival i sasvim je zasluženo stigla do tri jako važna boda u šampionskoj trci.

Preuzeo je sada Liverpul prvo mestu na tabeli Premijer lige sa 67 bodova iz 29 utakmica, a u narednom kolu na svom terenu dočekaće Šefild junajted.

Sa druge strane - Brajton ima sezonu ispod očekivanja. Očekivao se iskorak u odnosu na prošlu sezonu, ali je realnost da je ekipa trenutno na devetoj poziciji na tabeli Premijer lige sa 42 boda, a u narednom kolu gostovaće Brentfordu.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading