ODUSTAO OD "ORLOVA", SADA SEVILJA ODSUTAJE OD NJEGA Srbin na leto može da menja klub

17:29 | 02-04-2024

Fudbal 0

Sevilja spremna da se reši srpskog golmana.

Marko Dmitrović

Pre malo više od godinu dana, Marko Dmitrović je odjavio reprezentaciju Srbije. Naprosto je saopštio da više neće da brani za "orlove" što je izazvalo veliki šok u javnosti.

Navodno je razlog bio taj što je selektor Srbije Dragan Stojković Piksi želeo da pozove golmana Vladimira Kovačevića za kojeg nisu stigli papiri iz FIFA (čini se da ni od te priče više nema ništa), pa je iskusni čuvar mreže naknadno pozvan.

- Dmitrović nas je pre nekoliko dana obavestio da neće više igrati za reprezentaciju, da želi da se posveti klupskim obavezama. Želim da mu se zahvalim na svemu što je uradio za reprezentaciju i poželim sve najbolje u karijeri. To je njegova odluka, da se bori za mesto da bude broj jedan na golu Sevilje, smatra da imamo dovoljan broj mladih golmana kojima treba pružiti šansu. Ovo je prava istina, hvala mu na svemu za ove dve godine - rekao je tada selektor Dragan Stojković.

Ipak, godinu dana kasnije, postalo je jasno da se Dmitrović nije izborio za mesto prvog golmana Sevilje koja bi ga rado pustila na leto.

Iskusni Norvežanin Orjan Niland u poslednje vreme standardno brani što 32-godišnjem Srbinu otvara vrata letnjeg transfera iako ima aktivan ugovor do kraja juna 2025. godine.

A za njegove usluge su zainteresovani španski Las Palmas, kao i nekolicina klubova iz Saudijske Arabije. Videćemo ko bi mogao da dobije ovu trku...

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading