BURNO NA MEČU VOŠE I ČUKE Pred Piksijevim očima vređan Pavkov, igrači i klupa domaćina nasrnuli na sudiju!

21:07 | 02-04-2024

Fudbal 0

Svega je bilo u vrlo burnom meču u Novom Sadu.

FK Vojvodina
Foto: ATA Images

Posle golgeterskog spektakla kakav su nam priredili Novi Pazar i TSC (3:4), u drugom derbiju kola je bilo jednako burno, ali više van terena nego na njemu.

Najpre, sve je sa tribina stadiona Karađorđe pratio selektor Srbije Dragan Stojković Piksi koji se našao u loži stadiona zajedno sa novom potpredsednikom kluba Milanom Manadarićem.

A video je Piksi vređanje Milana Pavkova od strane novosadske publike. Desilo se to prilikom izmene u 69. minutu, trener Stanić je morao da smiruje iskusnog napadača koji je bio spreman da se razračuna sa provokatorima.

Odmah posle završetka utakmice, igrači i klupa Vojvodine su nasrnuli na glavnog sudiju Aleksandra Živkovića, nezadovoljni kako je danas delio pravdu.

Najratoborniji je bio jedan od pomoćnika trenera Bandovića koji je na kraju dobio i crveni karton. Nema sumnje da će Disciplinska komisija FSS-a pokrenuti postupak protiv aktera.

Što se same utakmice tiče, na terenu je najburnije bilo u prvom poluvremenu. Povela je Vojvodina preko Mihaila Ivanovića u 16. minutu, da bi Čuka izjednačila golom Ivana Miladinovića u 25.

Do kraja je bilo burno, ali više van terena nego na njemu...

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Tagovi:

Komentari(0)

Loading