DUŠAN, DUŠAN, DUŠAN Vlahovićeva hladna osveta za Juventusov veliki korak ka finalu

23:05 | 02-04-2024

Fudbal 0

Gol reprezentativca Srbije kojim je značajno približio Juventus finalu italijanskog Kupa.

Dušan Vlahović
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Pobedio je nedavno Lacio Juventus sa 1:0 u Seriji A. Kažu da se osveta servira hladna i baš to je učinio večeras Dušan Vlahović golom za pobedu "stare dame" nad nebesko-plavima u prvom meču polufinala italijanskog Kupa - 2:0!

Vratio se Vlahović u startnu postavu Juventusa nakon što je odslužio kaznu zbog crvenog kartona i tačno se videlo koliko je falio četi Masimilijana Alegrija.

Bio je Srbin najbolji pojedinac susreta u Torinu. A šta tek reći o njegovom golu iz 62. minuta? Prava majstorija! Fantastično je izlomio serijom finti Kasalea i rutinski smestio loptu u gol Lacija.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Prethodno je precizan za Juventus bio i Federiko Kjeza u 50. minutu čim je "stara dama" stekla lepu zalihu pred rimski revanš.

Da napomenemo da je i drugi reprezentativac Srbije Filip Kostić igrao za Juventus i to do 89. minuta kada ga je zamenio Aleks Sandro. Vlahović se na terenu zadržao tri minuta manje pošto je ustupio mesto Mojzeu Kenu.

Revanš meč Juventusa i Lacija na programu je 23. aprila kada ćemo dobiti prvog finalistu, dok će drugi doći iz okršaja Fiorentine i Atalante.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading