STIŽE U REDOVE "LJUTOG" RIVALA Barak Bahar pred novim poslom, šta će reći njegov bivši klub?

10:11 | 03-04-2024

Fudbal 0

Izraelski mediji su odmah lansirali priču o nasledniku. Kao prvi i za sada jednini kanditat da zameni Kina se pominje Barak Bahar.

Barak Bahar
EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

 

Neočekivan poraz se prethodne večeri desio u Tel Avivu. Makabi je doživeo neupseh u Kupu, pošto je na svom terenu nakon produžetaka poražen od Makabija iz Petah Tikve rezultatom 4:2.

Izraelcima nije dugo trebalo da pronažu krivca – streteg ekipe iz Tel Aviva Robi Kin se našao na udaru i već se uveliko priča o smeni. Senzacionalan poraz je uticao da status Irca bude uzdrman. Izraelski mediji su odmah lansirali priču o nasledniku. Kao prvi i za sada jednini kanditat da zameni Kina se pominje Barak Bahar!

Ynet piše da ukoliko bivši strateg Zvezde odbije reprezentantaciju Izraela, da će Makabi odmah reagovati.

Kinu se zameraju neuspesi u Evropi i eliminacija od Olimpijakosa, kao i ispadanje iz Kupa. Zato će dobro ispratiti šta će se dešavati u Savezu, odnosno da li će Bahar postati selektor Izreala.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Tagovi:
fudbal
Fudbal

IMIDŽ JE SVE Čuva dečkov žbun

06:00

14 jul, 2024

Fudbal

Obećao mi je da će ofarbati kosu u crveno ako postane prvak Evrope, ali neću ga prisiljavati. Duga kosa je deo njegove ličnosti, ljudi mi često govore da je isečem, ali meni se to sviđa - rekla je Kukureljina devojka Klaudija.

Komentari(0)

Loading