KAKVE VESTI Miljenik navijača Partizana više nije stranac!

07:41 | 06-04-2024

Fudbal 0

Možda je i zaslužio.

Sejduba Suma
ATA

Iskusni fudbaler Sejduba Suma će ubuduće igrati sa srpskim pasošem, što predstavlja značajan korak za njega i njegovu karijeru.

Sa dolaskom Slavka Matića kao četvrtog trenera u ovoj sezoni, klub je dobio novo "domaće" pojačanje u vidu Sejdube Sume, iskusnog veznog fudbalera koji je nekada bio jedan od ključnih igrača Partizana.

Suma, koji je sada kapiten Novog Pazara, podelio je svoju radost na društvenim mrežama, ističući značaj srpskog pasoša za nastavak sezone.

DOBRO POZNATO LICE NA SEVERU ZEMLJE TSC se pohvalio potpisom bivšeg igrača Partizana

Ovaj korak omogućava treneru Matiću veći izbor igrača za sastavljanje tima. Sa Sumom kao domaćim igračem, klub sada može istovremeno koristiti veći broj stranih igrača na terenu u domaćem prvenstvu.

"Mnogo hvala mom predsedniku Rasimu Ljajiću", napisao je Suma na Instagramu uz fotografiju svog novog pasoša. Njegova zahvalnost svedoči o značaju ovog koraka za njegovu karijeru i angažman u klubu.

Podsećamo, Sejduba Suma stigao je u Srbiju leta 2017. godine kao igrač Partizana, za koji je briljirao igrajući 114 mečeva, postigavši 27 golova i ostvarivši 24 asistencije. Pre dolaska u Partizan, Suma je nastupao za različite klubove u Africi i Evropi, dok je takođe bio i reprezentativac Gvineje.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading