LUDILO U BIRMINGEMU Aston Vila vodila, gubila, pa se jedva spasila, Liga šampiona ozbiljno "visi"

18:43 | 06-04-2024

Fudbal 0

Sjajan subotnji program širom engleskih terena.

Fudbal
Tanjug/Ap

Priredili su nam nedavno Čelsi i Mančester junajted spektakl, mada ništa manje nije bilo ludo ni danas u Birmingemu gde je Aston Vila jedva izvukla živu glavu protiv Brentforda - 3:3!

Vodio je domaćin sa 2:0 i to golovima Olija Votkinsa i Morgana Rodžersa, da bi sve vrlo brzo prosuo. Igrao je Brentford kao tajfun.

U samo devet minuta su gosti postigli tri gola. Najpre u 59. preko Zanke, zatim je dva minuta kasnije Brajan Mbuemo bio strelac, da bi fantastičan period Brentforda novim golom upotpunio Joan Visa u 68. minutu.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Ipak, kao i mnogo puta ove sezone (a i prethodnih), heroj je bio Oli Votkins koji je 18. golom u Premijer ligi doneo bod Aston Vili.

Ispred fantastičnog engleskog napadača se nalazi samo Erling Haland koji je postigao 19 golova. Imaće o čemu da misli selektor Srbije Dragan Stojković Piksi u pripremi utakmice sa Englezima...

No, da se vratimo na Aston Vilu kojoj sada ozbiljno "visi" plasman u Ligu šampiona. Trenutno ima tri boda više od Totenhema koji ima i dve utakmice manje. Biće tu velike borbe...

U preostalim mečevima dana, Njukasl je sa 1:0 nadigrao Fulam, dok je istim rezultatom na domaćem terenu do tri boda došao Everton protiv Barnlija.

Na još dve utakmice smo videli identične rezultate. I to u pobedi Lutona nad Bornmutom (2:1), kao i Vest Hema u okršaju sa Vulverhemptonom (takođe 2:1).

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading