TORINO PODRHTAVA - SVE JE GOTOVO Alegri je bivši, poznato ko će trenirati Vlahovića i Kostića naredne sezone

17:47 | 07-04-2024

Fudbal 0

Spremna smena Alegrija, Juventus se sve dogovorio sa narednim trenerom.

Masimilijano Alegri
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Drugi mandat Masimilijana Alegrija je gotov. Barem tako javljaju italijanski mediji koji nemaju nikakve dileme da će Juventus u narednu sezonu ući sa novim trenerom.

A prema pisanju "Kalčomerkata", novi trener će stići iz Bolonje u liku i delu Tijaga Mote! Italo-Brazilac radi fantastičan posao sa klubom koji će, nema dileme, uvesti u Ligu šampiona naredne sezone po prvi put u istoriji.

Pride je Mota lansirao i plejadu mladih igrača poput Zirkzea, Ndojea, Kalafijorija i ostalih. Navodno bi upravo ovaj poslednji uz Luisa Fergusona mogao da se preseli u Torino na leto.

Kako isti izvor navodi, sportski direktor Juventusa Kristijano Đuntoli je uspešno okončao pregovore sa Motom koji se neće realizovati "samo u slučaju neverovatnog obrta".

Dakle, šanse za to su gotovo minimalne i jasno je da će Dušana Vlahovića i Filipa Kostića upravo Mota trenirati od naredne sezone.

Što se tiče Alegrija, njemu bi trebalo da pripadne određeno obeštećenje zbog raskida saradnje pošto mu ugovor važi još godinu dana.

Kako je težak 7.000.000 evra, pitanje je da li će mu Juventus isplatiti kompletan iznos ili će "stara dama" naći načina da nekako smanji tu cifru.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading