DULJAJA UPRKOS POBEDI JEDNA STVAR BRINE: To može da nas uvede u problem

22:20 | 07-04-2024

Fudbal 0

Trener Partizana izneo utiske posle pobede nad Novim Pazarom.

Igor Duljaj
Alo/ Marko Metlaš

Uspeo je Partizan da održi korak za Zvezdom. Vratio se na minus četiri pobedom nad Novim Pazarom (2:0), a odmah posle utakmice je utiske sa javnošću podelio trener Igor Duljaj.

Iako je imao puno razloga za zadovoljstvo, zabrinula je Duljaja jedna stvar sa večerašnje utakmice.

- Tri jako važna pobeda. Pohvalio bih oba tima. Dosta šansi, otvoren fudbal... U drugom delu smo smo se malo zadovoljili, što može da nas zabrine pošto time možemo da uđemo u problem. Bilo je dobrih poteza. Radili smo neke stvari i na treningu. Hvala navijačima na podršci. Čestitam igračima i želim kolegi Matiću dosta sreće u nastavku sezone - rekao je trener crno-belih za Arenu sport.

Odmah posle Duljaja je za mikrofon stao trener gostiju Igor Matić koji nije bio zadovoljan kako je njegova ekipa trčala večeras.

- Ne treba tražiti alibi. Kroz Partizan se spremamo za Kup utakmicu i to nam je najvažnije. Falilo nam je malo sreće na 0:0 gde smo imali dobre šanse preko Ljajića i Šćepovića. Kao i onaj ofsajd kod penala. U nekom trenutku pokažemo šta hoćemo, imamo ideju. Nadtrčao nas je Partizan, mi ne trčimo dovoljno. Čestitam momcima na želji. Crno-beli su veliki, čestitke, ipak je Partizan veliki klub - naglasio je Matić.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading