UČI SE OD MALIH NOGU Ronaldova Georgina trenira sa decom u teretani (FOTO)

06:00 | 09-04-2024

Fudbal 0

Devojka Kristijana Ronalda svoju zanosnu figuru održava trenirajući sa decom, koja već sada dižu tegove i rade vežbe.

fudbal
Printscreen/Instagram

Decu treba učiti pravim vrednostima od najranijeg doba. Tako se razmišlja i u porodici Kristijana Ronalda, čija je dugogodišnja devojka Georgina Rodrigez (30) sa decom provela dan u teretani i to podelila sa svojih preko 58 miliona pratilaca na Instagramu.

Vrela Argentinka već godinama važi za jednu od najatraktivnijih žena fudbalera. Izvajano telo delom joj je dar od boga, a dobrim delom i posledica redovnog vežbanja. Ipak, nije sve u izgledu, ima nešto i u postulatu „u zdravom telu zdrav duh“.

fudbal Printscreen/Instagram
 

Zato Georgina i Kristijano insistiraju na zdravom životu i treniranju, po čemu je kroz celu karijeru poznat portugalski fudbaler. Zato ne treba nikoga da čudi što su blizanci Eva i Mateo (6) od malih nogu naučeni da rade sklekove, zgibove i da dižu tegove.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

„Mamin favorit“, napisala je Georgina ispod slike na kojoj vežba sa ćerkom Evom.

Kristijano i njegova brojna porodica žive svoj san u Saudijskoj Arabiji, koristeći svaku priliku da uživaju u čarima ove bogate zemlje na Srednjem istoku.

fudbal Printscreen/Instagram
 

Vožnja bicikla, trčanje po plaži, vožnja jahtom samo su neke aktivnosti koje svi pratioci imaju prilike da vide gotovo svakodnevno na društvenim mrežama, potvrđujući više puta ponovljenu izjavu da je prelazak u Al Nasr bio prava odluka.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading