ZVEZDA SPREMILA JEDNO IZNENAĐENJE Najmlađi navijači će ovome da se obraduju pred Vršac

18:49 | 08-04-2024

Fudbal 0

Jako lep gest crveno-belih.

FK Crvena zvezda
Alo/ Marko Metlaš

Čeka Crvenu zvezdu već u sredu duel četvrtfinala Kupa Srbije protiv Vršca od 19 časova. Za taj meč su odgovorni sa Marakane spremili lepo iznenađenje.

Kako je saopštio aktuelni prvak Srbije, kapije našeg najvećeg stadiona će biti širom otvorene za najmlađe navijače, decu do 14 godina, koja će moći besplatno da uđu.

To se odnosi na istočnu stranu Marakane i naravno, deca će morati da budu u pratnji barem jedne odrasle osobe.

Kako je objavljeno na zvaničnom sajtu Zvezde, ulaznice za meč protiv OFK Vršca su u prodaji onlajn. Takođe, ulaznice će se prodavati na šalterima Marakane u utorak (9. april) od 10 do 18 sati, kao i u sredu (10. april) na dan utakmice od 12 do 19 časova.

Cene ulaznica su sledeće: Sever: 400 dinara, Istok: 500 dinara, Zapad: 700 dinara, Tribina "Siniša Mihajlović": 1400 dinara.

 

 

U objavi navijača dodaje se da je utakmica protiv Vršca prava prilika za sve zvezdaše da uživaju u crveno-beloj mladosti. Ističe se da aktuelni lider na tabeli Superlige Srbije nastavlja odbranu pehara namenjenog osvajaču najmasovnijeg klupskog takmičenja u našoj zemlji.

Podseća se da je pred izabranicima Vladana Milojevića meč protiv tima koji nastupa u Prvoj ligi Srbije. Posebno se podvlači da se filozofija Crvene zvezde sastoji u tome da nema "lakih" utakmica kao i da se pobeda nikad ne upisuje unapred. Dodaje se da će Zvezdi biti neophodna podrška navijača, koji su uvek ključan faktor kako bi se ostvario trijumf.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading