POSLEDNJI PLES KATAIJA NA "MARAKANI" ILI NE? Miljeniku "delija" ističe ugovor na kraju sezone, u Zvezdi doneli odluku o statusu popularnog "Magika"

10:09 | 09-04-2024

Fudbal 0

Miljeniku navijača ističe ugovor na kraju sezone, svi se pitaju da li će ostati crveno-beli

ata
ATA Images

Popularni Magiko još jednom je pokazao da je zlata vredan za Crvenu zvezdu kada je sa dva izmišljena poteza u njegovom stilu isčupao pobedu na teškom terenu u Surdulici protiv Radnika (2:0). I mnogi su se posle te utakmice pitali koliko će još dugo da ga gledaju u Zvezdinom dresu sa kultnom "desetkom".

Kataiju ugovor sa crveno-belima ističe na kraju sezone, što znači da bi mogao da bude slobodan za dva meseca, ali će mu na Marakani ponuditi novu saradnju. 

Trener Vladan Milojević od povratka u Zvezdu insistira da se obnovi ugovor sa Kataijem i postoje indicije da će uskoro to i da se desi, piše Žurnal. 

"CRVENO JE BOJA SREĆE, VERNOST BELU BOJU IMA" Zvezda uz pesmu zove navijače na Kup (VIDEO)

Iako ima 33 godine i mučio se sa povredama, Srbobranac i te kako utiče na igru Crvene zvezde. Ove sezone je dao sedam golova na 15 mečeva u Superligi i pokazao koliko je bitan.

Pre drugog mandata u Crvenoj zvezdi, započetog leta 2020. godine, Katai je igrao u MLS ligi za LA Galaksi i Čikago Fajer, španski Alaves, grčke Platanjas, OFI sa Krita i Olimpijakos, kao i za Vojvodinu i Palić.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading