FUDBALERKA RAZOTKRILA IBRAHIMOVIĆA Zlatan nas je uvek gledao, uzimao nam novac, pa smo onda shvatili da vara

12:28 | 09-04-2024

Fudbal 0

Sjajna anegdota o Zlatanu Ibrahimoviću i danima dok je dolazio na treninge fudbalerki Milana

Zlatan Ibrahimović
EPA/MATTEO BAZZI

Švedski napadač Zlatan Ibrahimović odlučio je prošlog leta da završi igračku karijeru, pa smo zbog toga ostali uskraćeni za brojne anegdote koje su nastale dok se bavio fudbalom. 

Jednu od takvih ispričala je nedavno južnoafrička fudbalerka Refilo Džejn (31), koju je Ibrahimović upoznao dok su oboje igrali za Milan. Iako su nastupali za odvojene ekipe, često su se fudbaleri i fudbalerke Milana sretali na treninzima, a nije iznenađenje što su manje poznate igračice uvek želele da dobiju po koji savet od Ibrahimovića, jednog od najboljih igrača 21. veka. 

SPREMA SE SENZACIONALAN TRANSFER Zlatan Ibrahimović se vraća i odmah sledi velika bomba

Tako je Džejn otkrila da je Zlatan često dolazio na trening fudbalerki i davao im energetske čokoladice, koje pomažu da telo brže obnovi snagu posle napora, ali bi se potom pojavljivao i tražio novac za to. Nasjmešnije od svega je što su u pitanju čokoladice koje je Šveđanin "nabavljao" besplatno i pokušavao da zaradi "dodatni dinar" od njih.

- Zlatan Ibrahimović je jedini fudbaler koji je uvek navraćao na trening fudbalerki i delio je energetske čokoladice za oporavak. A onda se kasnije vrati i pokupi novac od čokoladica koje nam je dao. Zovemo ga preduzetnik na tajnom zadatku - pričala je Džejn i potom je dodala:

- Saznali smo da sve te čokolade dobija besplatno od prijatelja iz apoteke. Od tada mu samo kažemo hvala, posao mu uopšte više nije išao jer znamo istinu.

U međuvremenu, Zlatan Ibrahimović se oprostio od fudbala i preuzeo je ulogu savetnika vlasnika Milana, tako da je već znao da kaže i koji fudbaleri bi mogli da pomognu "rosonerima" u budućnosti. Između ostalog, savetovao je i Milan da produži ugovor sa Lukom Jovićem, koji periodično igra za klub ove sezone.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu. 

 

 

Komentari(0)

Loading