STRAŠNO DA NE MOŽE STRAŠNIJE Fudbalerka ZADAVLJENA dok su joj DECA bila u kući - femicid zavio Argentinu u crno

13:49 | 09-04-2024

Fudbal 0

Dogodio se jezivi zločin.

guinazo
Printscreen/Instagram

Strašne vesti nam stižu iz Argentine, gde je brutalno ubijena fudbalerka Florensija Guinazo. Nju je prvo pretukao, pa potom lišio života Augstin Noto, njen muž, koji je po izvršenom zločinu izvršio samoubistvo.

NEUTEŠNI Fudbalski klub Partizan se oprostio bolnom porukom od ubijene male Danke Ilić

Da sve bude tragičnije, njihova dva sina su bila u kući kada se ubistvo dogodilo, tačnije, igrala su se u drugoj prostoriji, pa su tako dečaci od pet i sedam godina starosti ostali na jeziv način ostali bez roditelja.

Opširnije o zločinu je bilo otkriveno na televiziji "C5N":

- Igrala je fudbal i brutalno je ubijena u Mendozi. Prvo je ubio suprugu, pa je onda izvršio samoubistvo. Rezultati autopsije su stigli i to se dogodilo pred decom od pet i sedam godina koji su bili u kući. Jedan komšija je video poruku na prozoru na kojoj je pisalo "deca su sama u kući, zovite policiju". To je uradio pošto je ubio svoju suprugu - rečeno je na početku priloga, a dodaje se sledeće:

- Redosled događaja je potvrđen da je prvo pretukao suprugu, pa je onda izvršio samoubistvo. Kada je komšija ušao u kuću sedmogodišnji dečak koji je igrao "plejstejšn" rekao mu je da ne može da uđe u njihovu sobu, jer je zaključana. Policija je stigla, sačekala je da stigne nalog i onda je ušla u sobu i zatekla stravičan prizor.

Florensija Guinazo je imala samo 30 godina kada je brutalno lišena života, a poslednji klub za koji je nastupala je bio Atletiko Argentino.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading