NOVE INFORMACIJE IZ HUMSKE Poznato kakva je sudbina Igora Duljaja na klupi Partizana

13:58 | 09-04-2024

Fudbal 0

Sva je prilika da će strateg crno-belih ostati u Humskoj...

igor duljaj
ATA Images

Crno-beli su bili sjajni na polovini sezone, bili su jesenji prvaci pod dirigentskom palicom Igora Duljaja, tokom većeg dela prvenstva zauzimali prvu poziciju i učinili neizvesnom trku za šampiona države. 

Sve je to dovelo do toga da navijači još više pruže podršku Igoru Duljaju kome uprava priprema novi ugovor kako saznaje Mozzart sport. 

Važeći ugovor šefu struke Parnog valjka ističe na leto, ali neće biti problema oko toga da se potpiše novi. Rukovodstvo je Duljaju još zimus nudilo da se saradnja produži, međutim, on je tada insistirao da se to odloži za kraj sezone i tako je i bilo. 

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

SJAJNA VEST ZA CRNO-BELE Partizan jači za KLJUČNOG igrača na večitom derbiju, "grobari" mogu da odahnu

Sva je prilika da će Duljaj staviti paraf i produžiti saradnju sa Partizanom, klubu u kojem je ponikao, a sada je i prvi trener. 

- Kada se vratim unazad, još od Slovenije postojale su indicije, da ne imenujem šta i kako, da se već tražio novi trener Partizana. Generalni direktor je imao pritisak da me smeni, da neko drugi dođe, ja to znam. Mene je donekle zaštitilo moje ime, odnosno, to što sam ostavio trag u Partizanu kao igrač. Da nije bilo toga, posle Slovenije i onih utakmica koje smo imali, ja ne bih sedeo ovde. Tada bih bio smenjen - pričao je Duljaj pre nekoliko dana na konferenciji za novinare. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading