DVA KLUBA U IZRAELU ZARATILA ZBOG BAHARA Bivši trener crveno-belih napravio pometnju, evo čemu se nadaju na "Marakani"

14:24 | 09-04-2024

Fudbal 0

Barak Bahar, bivši trener Crvene zvezde, napravio je pravu pometnju u Izraelu, jer su dva kluba povela pravi rat oko njega

Barak Bahar
EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Prvo je Makabi iz Tel Aviva stupio u kontakt sa Barakom Baharom želeći da ga privoli na potpis za sledeću sezonu. Međutim, izgleda su "žuto-plavi" ponudili manje novca od očekivanog, tačnije, želeli su da sa Crvenom zvezdom podele Baharova primanja. 

To su jedva dočekali u Makabiju iz Haife, klubu u kojem se Barak Bahar afirmisao i sa kojim je igrao Ligu šampiona. Prema pisanju portala "One" iz Izraela čelnici tog kluba zakazali su sastanak sa bivšim trenerom, kako bi mu predstavili projekat i ponudili ugovor u naredne tri godine. Makabi iz Haife je drugi u prvenstvu, upravo iza velikog rivala i imenjaka iz Tel Aviva, za kojim ima zaostatak od deset bodova. 

HITNO, HITNO - IZRAELCI JAVLJAJU Bahar odbio jednu opciju, odluka pada između ova dva kluba

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Barak Bahar je prošle sezone prešao upravo iz Makabija Haife u Crvenu zvezdu. Dobro je Izraelac krenuo u Srbiji, ostvario nekoliko ubedljivih pobeda na pripremama u Rusiji i protiv Fjorentine u Beogradu. Međutim, početkom sezone ekipa je ušla u krizu i igrala promenljivo u Superligi i Ligi šampiona. U elitnom takmičenju Crvena zvezda nije uspela da u konkurenciji Mančester sitija, Lajpciga i Jang Bojsa izbori treće mesto i obezbedi Ligu Evrope. 

Barak Bahar je dobio kredit i pored neuspeha u Evropi, ali mu je glave došao poraz u večitom 171. derbiju u Humskoj, kada je Partizan savladao Crvenu zvezdu. Došlo je raskida saradnje, a ugovor je treneru iz Izraela garantovao primanja od strane crveno-belih, sve dok ne nađe novi klub. 

Ukoliko Barak Bahar uskoro potpiše ugovor sa nekim od klubova iz Izraela, Crvena zvezda bi pravno mogla da ga skine sa platnog spiska, naravno od datuma koji stoji u u ugovoru. Očigledno je da na Marakani navijaju da Bahar što pre pronađe novi klub. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading