MILOJEVIĆ OTKRIO BITNU INFORMACIJU Evo ko je upitan za Vršac, ali i sa kime je zadovoljan

19:02 | 09-04-2024

Fudbal 0

Trener crveno-belih najavio duel četvrtfinala Kupa Srbije.

vladan
Marko Metlaš/Alo!

Nema dileme da će Crvena zvezda sutra od 19 časova biti ogroman favorit u meču četvtfinala Kupa Srbije protiv Vršca. U dobroj je formi šampion Srbije koji ima cilj da odbrani duplu krunu.

Svestan je toga i trener Vladan Milojević koji napominje da još uvek ne zna kakav će tim izvesti na megdan autsajderu.

- Ne znam još uvek kakav će tim izaći na teren sutra, ali će stvari biti jasnije posle današnjeg treninga, te ću tada i odlučiti. Mi poštujemo svakog protivnika i u tom maniru ćemo ući u sutrašnju utakmicu, sa ciljem da prođemo dalje.

Ono što je neizvesno je da li će igrati Aleksandar Dragović (veće šanse da neće). Uz to, istakao je Milojević da je veoma zadovoljan partijama golmana Omrija Glazera.

- Videćemo za Dragovića, čekam odluku medicinskog tima. Što se tiče Glazera, zadovoljan sam kako radi i brani. Ne brine me ništa što se tiče igrača.

Za kraj se trener crveno-belih osvrnuo i na prethodni meč protiv Radnika u Surdulici koji je aktuelni šampion teškom mukom dobio.

- Ne može svaki put da bude savršeno. Ne znam kako to ljudi tako gledaju, ali dobro. Za nas je bilo najvažnije da osvojimo tri boda i uspeli smo u tome - zaključio je Milojević.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading