JOŠ JEDNA PENAL DRAMA Milojević i Jovanović tragičari - Vojvodina u polufinalu Kupa!

19:04 | 10-04-2024

Fudbal 0

Čak dva izvođača penala za Čukarički bila neprecizna u dramatičnoj penal seriji.

FK Vojvodina
Foto: ATA Images

Okončao se duel Partizana i Voždovca tek posle penal drame, a identičan slučaj je bio i na meču Čukaričkog i Vojvodine gde je tim iz Novog Sada otišao u polufinale Kupa (1:1, penali 4:3)!

Tragičari penal serije za Čukarički su bili Nemanja Milojević i Vukašin Jovanović. Sin trenera Crvene zvezde je pucao prvi i promašio.

Verovatno daleko važniji penal je promašio bivši igrač Zvezde u poslednjoj, petoj, seriji. Tako su se nade kluba sa Banovog brda za peharom najmasovnijeg fudbalskog takmičenja u Srbiji - ugasile.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Za Vojvodinu su bila precizna sva četiri izvođača. Redom - Zukić, Petrović, Lazarević i Savićević. Upravo je ovaj poslednji i doneo prednost "staroj dami" u prvih 90 minuta utakmice.

Reprezentativac Crne Gore je veoma dobro šutirao u 50. minutu i načeo domaćina koji je morao sve karte da baci u napad. I isplatilo mu se.

Đorđe Ivanović je u 68. minutu doneo izjednačenje i izborio penal seriju. Nisu vredeli ni precizni hici Vinisijusa Mela, Ergelaša i upravo Jovanovića.

Na kraju su Vukašin Jovanović i Nemanja Milojević ispali tragirači i tako poslali Vojvodinu među četiri najbolja tima. Tamo ih čeka Partizan, a traže se još dva putnika...

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading