REČ JUNAKA Golman Jovanović otkrio šta su igrači Partizana rekli kada je Voždovac izjednačio

10:45 | 11-04-2024

Fudbal 0

Još jedno maestralno izdanje čuvara mreže.

ata
ATA Images

Partizan je posle izvođenja penala savladao Voždovac u četvrtfinalu Kupa Srbije, a najzaslužniji za prolaz dalje je golman Aleksandar Jovanović, koji je tri puta odbranio šut sa "bele tačke".

DRAMA POSLE IZVOĐENJA PENALA Partizan JEDVA do polufinala Kupa, Jovanović je junak

Sjajni čuvar mreže crno-belih je potom najavio nastavak takmičenja u Superligi:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

- Prvo ide gostovanje Čukaričkom, spremamo se, ali to nije lako, zato što imamo konstantan pritisak, zbog bodova koje smo ispustili. Naš večiti rival dobija svaku utakmicu - istakao je Jovanović za klupski sajt.

Golman crno-belih u sredu je protiv Voždovca potvrdio sjajnu formu, prvo je odbranio penal u regularnom delu (1:1), a onda još dva u penal seriji i odveo ekipu u polufinale Kupa.

- Nije bilo lako, ali je najvažnije da smo prošli dalje, to je u ovom trenutku najbitnije. Trebalo je da privedemo utakmicu kraju na malo drugačiji i ozbiljniji način, ali smo primili gol i otišli u penal seriju. Vreme utakmice nije odgovaralo igračima, bilo je jako teško za trčanje, ali to naravno nije opravdanje.

Jovanović naglašava da ekipa od početka sezone pokaže pozitivni inat kad je najpotrebnije.

- Kada je rezultat bio 1:1, došli su penali, stali smo zajedno svi i rekli: „To je to – nema nazad! Tako je - kako je, idemo na penale i daćemo sve od sebe da se fokusiramo na igrače, šuteve, odbranu i da prođemo dalje". Dobijena je samo jedna runda, ostale su još dve utakmice do trofeja koji je krajnji cilj Partizana - zaključio je golman.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading