IZDAJA Fudbaler Barselone privatnim avionom otišao na proslavu rivala

06:33 | 14-04-2024

Fudbal 0

Inigo Martinez u poslednje vreme ne može da kontroliše ponašanje pa se posle napada na navijača odlučio za ne baš popularan potez.

fudbal
Profimedia/PrivatnaArhiva

 

Fudbaler Barselone Inigo Martinez (32) je napravio veliki skandal jer je privatnim avionom otišao na proslavu trofeja rivalskog kluba. Štoper Katalonaca je i u prošlosti vukao poteze koji su u najmanju ruku diskutabilni, ali ovaj put je zaista preterao i zgrozio mnoge navijače Barse.

Martinez je, naime, privatnim avionom otišao u Bilbao kako bi zajedno s navijačima slavio Atletikovo osvajanje španskog Kupa kralja. Tim iz Baskije u finalu je na penale pobedio Majorku i dokopao se vrednog trofeja posle četiri sušne decenije!

fudbal Profimedia/PrivatnaArhiva
 

 

Zbog toga je organizovano veliko slavlje, a u koloni igrača Atletika koji su slavili u čamcima pridružio se i Martinez i pokazao nepoštovanje prema trenutnom poslodavcu Barseloni.

Ovo nije prvi put da Martinez pravi skandale. Ponikao je u Real Sosijedadu, ljutom rivalu kluba iz Bilbaoa, i uvek je govorio da nikada ne bi prešao u Atletik.

Nasrnuo na dečaka

Ne tako davno Martinez se na ulici sukobio sa mladićem koji ga je nazivao pogrdnim imenima, dok su njegovi drugovi snimali neprijatne scene. Fudbaler nije želeo da ćuti već je zaustavio „rendž rover“, izašao i krenuo da se obračuna.

- Poslednji put me nazivaš glupanom! Poslednji put! Poslednji put me vređaš. I tvoj drug. Poslednji put me vređaš - vikao je Martinez.

Ali, baš to je uradio 2018. godine, a ono što je zanimljivo jeste da je sa Atletikom dva puta igrao finale Kupa kralja, ali je oba izgubio.

Najzad je dočekao da slavi, ali kao fudbaler Barselone, čiji navijači očekuju da dobije žestoku kaznu zbog toga što je uradio.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading