NISAM GA PSOVAO Igor Duljaj besan na sudije, otkrio ko će voditi Partizan protiv Zvezde

21:38 | 14-04-2024

Fudbal 0

Košmarno veče za crno-bele

Igor Duljaj
Alo/ Marko Metlaš

Fudbaleri Partizana izgubili su od Čukaričkog sa 3:2 u 30. kolu Superlige Srbije.

Nakon meča je svoje viđenje dao i Igor Duljaj, trener Partizana.

– Dva različita poluvremena, čestitam Čukaričkom na pobedi. Imali smo period kada smo pritisli protivnika, dali dva gola, a zatim primili pogodak, ovaj poraz ide na moja leđa. Neke stvari se ponavljaju, idemo dalje.

Istakao je da i dalje ne zna ništa o Aleksandru Jovanoviću, koji je meč ranije završio zbog povrede.

– Ne znam ništa, čim je tražio izmenu znači da je ozbiljno, da li je imao kontakt sa protvničkim igračem ne znam, morali smo da reagujemo...


Za kraj, trener Partizana se dotakao i sitauacije u kojoj je dobio žuti karton, zbog čega neće voditi tim na predstojećem derbiju protiv Crvene zvezde.

– Veoma teško. Nisam pričao o suđenju, al moramo jednu stvar da razjasnimo, nije ovde stvar o Igoru Duljaju, već o Partizanu. Niti sam ga psovao, niti sam mu je**o majku, kao neki drugi, nije korektno da na ovakav način pokazuje silu. Možda sam nešto pogrešno uradio, ali da ovako direktno narušava tradiciju poštovanja, mislim da to nikome nije potrebno.Treba da  budemo sportisti, ne može neko da se ponaša kao oni... Oni trebaju da budu delioci pravde, a ne nešto drugo. Uništavate derbi, malo je to ružno, ali život ide dalje – rekao je Duljaj, koji je zatim potvrdio da će Albert Nađ voditi Partizan na "večitom derbiju".

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Tagovi:

Komentari(0)

Loading