IZDAO JE SRBIJU I OBUKAO DRES TZV. KOSOVA Karijera mu je posle toga propala - od Lila do niže lige Srbije

15:49 | 15-04-2024

Fudbal 0

Valjda je naučio lekciju.

Anton Zekaj
Profimedia

Jedna odluka može biti ključna za vašu sudbinu, a to je Arton Zekaj osetio na svojoj koži. Nekada kapiten mladih selekcija Srbije, sada je put kojim kroči iznenada promenjen - od evropskih stadiona do niželigaških terena u Srbiji.

Arton Zekaj, mladi fudbaler iz Subotice, bio je izuzetno perspektivan. Međutim, kada je dobio poziv Fudbalskog saveza tzv. Kosova, stvari su se promenile.

Odluka je bila praćena burnim reakcijama zbog ljutnje prema selektoru Iliji Stolici koji je promenio svoj stav o njemu.

PROPAST ZA PARTIZAN PRED VEČITI DERBI Sada je sve izgubljeno? Od ovoga se i najbolji teško oporavljaju

Zekaj je odlučio da prihvati poziv tzv. Kosova, što je izazvalo kontroverze. Napustio je selekciju Srbije i krenuo putem koji ga je odveo do OFK Bačke i Sopota, da bi potom potpisao za Lil. Iako je napredak izostao, nastavio je da igra za selekciju tzv. Kosova.

Nakon Lila, Zekaj je ostao bez kluba. Pokušavao je da se vrati u fudbalsku priču, ali angažman nije dolazio. Konačno se vratio u Srbiju, pridruživši se Tisi Adorjan, ali i tu je njegova fudbalska karijera stagnirala.

Sada, Zekaj je suočen sa neizvesnom budućnošću, daleko od fudbalskih reflektora. Pitanje je gde će se sledeće naći, ali talenat koji poseduje možda će mu otvoriti nova vrata.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

Komentari(0)

Loading