MILINKOVIĆ-SAVIĆ ODBIO ČUKARIČKI ZBOG AL NASRA?! Neverovatna priča se širi društvenim mrežama, ovako nešto NIKADA nije viđeno

16:54 | 15-04-2024

Fudbal 0

Svi su u šoku šta se dogodilo.

sergej
EPA-EFE/STR

Veliki je majstor Sergej Milinković-Savić, to već znaju i ptice na grani. Svoj talenat je odlično naplatio prešavši u Al Hilal, čiji dres trenutno nosi i sa njime je na putu da osvoji titulu šampiona Saudijske Arabije.

GEST SMS-A KOJI ĆE RONALDO PAMTITI DUGO Sergejev saigrač nasrnuo na Portugalca, Srbin ekspresno reagovao i sprečio incident (VIDEO)

U međuvremenu se desilo nešto nesvakidašnje i ta situacija se kao požar širi društvenim mrežama. Naime, u poznatoj video igri "Fudbal menadžer", popularni SMS je spletom okolnosti prešao u Al Nasr. 

Nepoznati menadžer Čukaričkog je pokušao da ga dovede na Banovo brdo, a razlog zbog kojeg je fudbaler odbio ponudu je više nego bizaran. Kako se navodi na "fidu" igrice, Sergej nije želeo da pređe "zbog velikog rivalstva Čukaričkog i Al Nasra!".

Ovu priču je na svoj profil podelila popularna stranica na društvenoj mreži "X" koja se zove "Fudbal menadžer van konteksta". Ona ima preko 350.000 pratilaca i obično sa pratiocima deli neobične priče iz igrice kao što je spomenuta sa srpskim fudbalerom.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading