LAJK MU ZAGORČAO ŽIVOT Ten Hag se sukobio s mladom zvezdom Junajteda, konflikt nastao na Tviteru

23:42 | 15-04-2024

Fudbal 0

Mančester junajted se trenutno nalazi na sedmom mestu Premijeršipa i neizvesno je hoće li uopšte izboriti Evropu, a engleski mediji pišu o sukobu između trenera Erika ten Haga i argentinske zvezde Alehandra Garnača (19).

Junajted
EPA

Naime, Ten Hag je tokom remija protiv Bormauta na poluvremenu mladog igrača izvadio iz igre, a neki navijači su to kritikovali na Tviteru govoreći kako trener traži alibije na najmlađem članu ekipe.

Kritika navijača verovatno ne bi zabrinjavala klub, da iste komentare sa svog zvaničnog profila nije lajkovao sam igrač koji je ove sezone postigao devet golova.

Ten Hag je, kako piše Mančester Evening News, zbog toga održao sastanak s Argentincem koji je lajkove ubrzo povukao, ali nije otkriveno da li je sankcionisan.

Podsetimo, Garnačo je miljenik navijača koji su prošle sezone bili oduševljeni kada je produžio vernost klubu do 2028. godine.

Prethodni ugovor mu je važio do predstojećeg leta i navijači su bili zabrinuti jer su se konstantno pojavljivale informacije da je Garnačo na meti Reala i Juventusa.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading