SVI ŽELE SAMO JEDNO - FINALE Ovo su prve reakcije iz Zvezde i Partizana na žreb Kupa Srbije

13:46 | 16-04-2024

Fudbal 0

Oba kluba žele istu stvar - plasman u finale.

FK Crvena zvezda - FK Partizan
Alo/ Marko Metlaš

Nakon izvlačenja parova polufinala Kupa Srbije, u taborima večitih rivala vlada različito raspoloženje.

Crvena zvezda će ugostiti Partizan u borbi za finale, a taj meč je zakazan za 24. april na "Marakani". Ovo će biti drugi put da se ovi velikani sastanu u roku od pet dana, budući da će se prethodno sukobiti u subotu u plej-ofu Superlige.

Zvezda, pod vođstvom Vladana Milojevića, brani trofej osvojen prošle sezone, dok Partizan, na čelu sa sportskim direktorom Ivicom Kraljem (51), želi da se domogne pehara koji čeka od 2019. godine.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

- Izgleda da se istorija ponavlja. Ovako je bilo pretprošle godine, ponovo je Zvezda domaćin. Gostovaćemo dva puta na "Marakani", ali bez obzira na sve, verujem u naše igrače i siguran sam da možemo da uđemo u finale i osvojimo trofej - poručio je Kralj.

INFORMACIJA ZA NAVIJAČE PARTIZANA Evo kako i za koliko novca možete doći do ulaznica za večiti derbi

Ivica Kralj Marko Metlaš/Alo
 

Kralj se osvrnuo i na nadolazeći 173. večiti derbi u domaćem prvenstvu, ističući očekivanja od tima.

- Prioritet je da vidimo kakvo je stanje sa golmanom Aleksandrom Jovanovićem, koji je dobio jak udarac protiv Čukaričkog. Nadam se da će on biti spreman za obe utakmice. Uz sav respekt prema rivalu, ponavljam da verujem u naše igrače i siguran sam da mogu da ostvare dobre rezultate, prvo u subotu, a onda i u sredu - naglasio je Kralj.

S druge strane, sekretar stručnog štaba crveno-belih, Goran Negić (56), naglasio je da nije imao posebne želje prilikom izvlačenja parova.

- Nama je bilo svejedno kog rivala ćemo izvući na žrebu, jer imamo jasan cilj. Zvezdi ne predstavlja problem što ćemo igrati protiv Partizana, jer znamo da treba da uradimo ono što smo učinili i prethodne godinu, a to je "dupla kruna". Tu smo da to odradimo kako znamo i umemo. Ovakvi dueli donose dobar fudbal i sjajnu posetu na našem stadionu. Nadamo se da je to jedna mala prednost i da ćemo to iskoristi, kako u prvenstvu tako i u Kupu - rekao je Negić.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 


 

 

Komentari(0)

Loading