IGRA PRESTOLA Ostrvo na nogama, giljotina čeka kralja, jedan „građanin“ imao posebnu pripremu - vrelu!

06:30 | 17-04-2024

Fudbal 0

Ne dešava se često da vlasnik 14 pehara Lige šampiona ulazi u meč kao autsajder, danas je taj dan

Saša Atvud
Printscreen/Instagram

 

Real je Real, izreka nebrojeno puta dokazana na delu ovog puta, u najavi revanša četvrtfinala Lige šampiona (21.00, Arena Premium 1), nema obavezujuće značenje. Danas je dan, a takvih je malo, kad je Real autsajder...

Detalj s meča Real - Mančester siti AP/Manu Fernandez
 

Zaista, ne dešava se često da je vlasnik rekordnih 14 evropskih titula toliko potcenjen, makar gostovao i aktuelnom šampionu kontinenta. Znaju kladionice da pogreše, ali sad su, izgleda, uverene u pobedu Mančester sitija (kec plaća 1,70) i prolaz među četiri najbolja. Iliti, drugim rečima, ne veruju baš da je ekipa Karla Ančelotija sposobna da šokira Ostrvo posle madridskih 3:3 (kvota na dvojku 5,10).

Saša Atvud i Džek Griliš Profimedia
 

Džek Griliš, najskuplji engleski fudbaler svih vremena (Siti platio Vili za njega 117,5 miliona evra), ima posebnu pripremu pred utakmice - znoji se noću na 110 stepeni!

Ofanzivni vezista „građana“ je otkrio neobičan ritual kojim pokušava da održi savršenu telesnu formu, a u tome mu pomaže švedska sauna koju koristi svake noći. Društvo mu, jasno, pravi devojka Saša Atvud, na čiji nagovor je Džek i kupio saunu.

U prilog „kraljevićima“ ne ide ni tradicija koja pokazuje da nikad nisu dobili Siti u Mančesteru, a izgubili su na prethodna tri gostovanja (10:4 ukupna gol-razlika). U poslednjih sedam okršaja pobedili su samo jednom, i to kod kuće.

Džud Belingem AP/Jose Breton
 

Neće se, naravno, Belingem i društvo predati bez borbe, ako ništa drugo uzdaju se u formu (jedan poraz ove godine na svim frontovima), međutim, „građani“ su u još boljem momentu. Minulog vikenda su isprašili Luton sa 5:1 i - pomoću kikseva Liverpula i Arsenala - zaposeli vrh Premijer lige. A imaju i dodatni motiv, kažu na „Etihadu“, da trijumfom nad Realom izjednače klupski rekord od 42 meča u nizu bez poraza, rekord postavljen između 1919. i 1921!

Pep Gvardiola i Karlo Ančeloti EPA/Ballesteros
 

Eto, takvoj ekipi (španskog trenera Pepa Gvardiole) gostuje Real. Dan kad je autsajder...

Hari Kejn i Vilijam Saliba AP/Frank Augstein
 

U drugoj utakmici večeri Bajern dočekuje Arsenal (početak takođe u 21.00) s većim šansama da se domogne polufinala posle remija 2:2 u Londonu.

Tagovi:

Komentari(0)

Loading